Diensten

Personeelsmanagement

Hierbij kunt u denken aan het opmaken van documenten, zoals functie-omschrijvingen, beoordelingchecklists, bedrijfreglement etc. HelderAdvies kijkt verder, waardoor dergelijke documenten geen doel op zich worden, maar meerwaarde bieden aan de gehele organisatieverbetering, waar zowel werknemer als werkgever bij gebaat zijn.  

 

 

Facility Management

Welk bedrijf heeft het niet? Het uitstellen van beslissingen, omdat u er niet aan toe komt deze goed te onderbouwen. Het kan gaan om een marktonderzoek, een prijs/kwaliteits-vergelijking, het niet boven tafel krijgen van de eisen cq. randvoorwaarden etc.

HelderAdvies zal deze zorg uit handen nemen, zodat u alleen nog maar een go or no go hoeft te geven.

 

Kwaliteitsmanagement

Concrete certificeringsplannen, het verbeteren van uw diensten, het efficienter inrichten van uw werkprocessen? De kans om het maximale uit uw te organisatie halen samen met HelderAdvies. Het bewustwordingsproces, zowel top-down als bottom-up zijn hierin essentieel. Als externe is het makkelijker bepaalde gewoontes te doorbreken en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Kracht van HelderAdvies is een ieder in zijn waarde te laten, maar het doel niet uit het oog verliezen